onsdag 25 november 2009

Tråkiga nyheter blev glada nyheter

I samband med att vi började med renoveringen beställde vår byggledare skjutdörrar hos återförsäljaren och han blev lovad att dörrarna skulle vara på plats vecka 49, alltså nästa vecka. Hade vi tur skulle dörrarna komma på måndag den veckan och hade vi otur skulle de komma på fredag.

Då våra snickare jobbar otroligt snabbt, så för att kunna fortsätta renoveringen utan att riva och tömma fler rum behöver vi nu skjutdörrarna snarast.

Vi ringde därför Mats vår byggledare igår som lovade att kolla upp när dörrarna skulle dyka upp nästa vecka. Idag när jag ringde upp han för att höra hur de hade gått fick vi reda på att dörrana skulle bli försenad två veckor, det skulle innebära att renoveringen skulle stanna av under 2-3 veckor. Inget vi ville strax före jul!

Några timmar senare ringer Mats och säger att dörrkarmarna kommer på månad men att dörrbladen dröjer till vecka 51. Jag blev kanonglad :-D för det är karmarna vi behöver för att kunna fortsätta renoveringen, dörrbladen klarar vi oss utan.

Nu stannar renoveringen av endast två dagar istället för flera veckor, jippi!!! :-D Tack för det Mats, är du kanske årets jultomte? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar